vineri, august 08, 2014

Editura Rao: Noutăţi!

Toate aceste noutăţi editoriale mă fac să sar în sus de bucurie şi în acelaşi timp să plâng, pentru că nu am bani pentru toate!


Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare şi un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau dacă va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă într-o dimineaţă cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia este dramatică şi dureroasă. Mia îşi pierde părinţii şi fratele mai mic într-un accident rutier, şi, cu toate că nu îşi aminteşte momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur şi pe sine. Romanul este scris la persoana întâi, Mia evocă evenimente din viaţa sa, descrie ceea ce vede şi aude în spital, deşi nu poate simţi nimic şi este din ce în ce mai slăbită. Dragostea pentru cei rămaşi în viaţă şi pentru Adam şi pasiunea pentru muzica clasică vor determina alegerea pe care tânara o face la final.
"Dacă aş rămâne" atinge teme importante, despre viaţă, moarte şi despre cum totul se poate schimba iremediabil într-o secundă. Cartea este inspirată de o tragedie reală.



Din momentul în care Sonia Ocampo sosi pe lume, vânătă şi tremurând, speranţele, visele şi temerile celorlalţi au cântărit greu pe umerii săi. Dacă încrederea sa în sine ar fi atât de puternică precum credinţa lor în ea!
Aceasta este o poveste despre schimbare în vremuri dificile. 
Este o poveste despre sacrificiu. 
Si, mai presus de toate, este despre lupta pentru un viitor mai bun - pentru dragoste.
Un roman pătrunzător din partea unei voci noi şi puternice.


Doi bărbaţi o iubesc. 
O lume întreagă se teme de ea. 
Dar numai ea poate să salveze lumea.   
Celaena Sardothien, asasină, este arma cea mai ucigătoare a Regelui din Adarlan. Ea trebuie să-şi câştige libertatea prin sângele duşmanilor ei - dar nu suportă să ucidă pentru rege. Iar cu fiecare moarte pe care Celaena o înscenează, cu fiecare minciună pe care o rosteşte îi pune în pericol pe cei pe care îi iubeşte.
 Atrasă de cei doi protectori ai ei, un căpitan şi un prinţ, şi luptând împotriva unor forţe întunecate mult mai puternice decât regele însuşi, Celaena trebuie să se hotărască pentru ce să se zbată: libertatea ei, inima ei ori destinul regatului...

Elisa avea totul: frumuseţe, popularitate şi un viitor strălucit. Dar în ultimii trei ani, se confruntă cu viziuni terifiante, dureri şi vânătai misterioase din senin. 
În cele din urmă i se promite un leac - o operaţie minoră pentru a arde partea hiperactivă a creierului său - dar înainte de procedură, ea descoperă adevărul şocant din spatele halucinaţiilor sale: vedea lumea prin ochii altei fete.
Când Elisa află că geamăna sa telepatică este subictul unor experimente guvernamentale, fetele fug, ducând cu ele secrete pentru care merită să ucizi, în acest thriller romantic şi futurist.

3 comentarii:

  1. Conexiunea <3
    Abia aştept să o citesc! ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sunt superbe si abia astept sa pun si eu mana pe ele!
    Am inteles ca "Daca as ramane" are doar supracoperta cu imagini din film :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Omg omg. Diamantul de la miezul noptii <3

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!