marți, mai 07, 2013

Creaţii noi (15)

~ Creații noi ~
Christine traduce "Twisted Love".
Decriere: "Ce ar fi daca Edward nu se putea controla cand a intalnit-o prima oara pe Bella si a atacat-o in setea lui de sange? Dar ce ar fi daca Bella era capabila sa se apere impotriva lui? Ar decurge lucrurile la fel?"

Diana Cx și Moni Melissa scriu:
Descriere: "Madison stiles este o tanara fermecatoare in ultimul an de liceu si are tot viitorul inainte. Nu e singura la parinti, are un frate mai mic Matt si o sora mai mare Daphne. Prieteni … ? Nu prea are … doar o fosta colega de gimnaziu mai apropiata Cassie … Dar cine a banuit ca vara asta vor asista la o intamplare care o vor tine minte toata viata ?"


Maria Laura scrie:
Descriere: "Edward Cullen, bad boy-ul liceului Forks, o uraste si o insulta pe Bella de cand a venit din Alaska. Bella este o fire hotarata si continua sa il insulte pe Cullen. Dar un proiect la Psihologie le poate schimba radical viata…"

Descriere: "Bella este părăsită de către Edward în Luna Nouă, dar la câteva zile distanţă, ea descoperă că este însărcinată cu copii lui Edward! Destul de repede se transformă în vampir, iar ea îşi creşte copii singură, deşi nu-l uită niciodată pe Edward. După 100 de ani în care Bella a avut grijă de copii ei, ea se mută din Londra înapoi în Forks, dar soarta îi dă o altă şansă şi familia Cullen este acolo. Dacă va reuşi ea să îl ierte pe Edward rămâne de văzut în fan-ficul „ Dincolo de Luna Nouă...”"

Petronix și Simonette scriu "Ups, te vreau!".
Descriere: "Devenise tinta unor ochi albastri, micuta si timida Alyssa, ce nu-si putea muta privirea de la abdomenul acela de model. Insa asta e in trecut, si timiditatea sa a fost trimisa la plimbare de catre surorile: aroganta, superficialitate si egoism. Insa de cum deschide usa, in viata ei apare omul care-i face fata, fortand-o sa spuna cuvintele: Ups, te vreau!"

Mirandaart scrie "Bampidensti".
Descriere: "Inainte ca copii sa se nasca ei stau intr-o stea si de acolo incepe povestea mea. Barbara este un pui necopt ce asteapta sa ramana insarcinata o actrita, ca sa ajunga si ea, la randul ei, in aceasta lume. Dar nu e important cine v-or fi parintii ei, ci ce a facut ea prima oara cand s-a nascut. A fost o femeie frumoasa, capricioasa, prefacuta, in stare de orice ca sa devina artista, chiar daca drumul ei este plin de moși si de rusine trupeasca, e in stare de orice. Cititi ca sa aflat cum se poate indeplini un vis in cel mai usor si mai rapid mod."

Descriere: "Părul ei roșu ca flacăra, ochii verzi și limpezi, delicatețea obrajilor, felul în care stătea cu mâinile în șolduri…fiecare amănunt mi se reliefeaza în memorie cu o dureroasă limpezime.
Totul s-a schimbat la mine. Trupul, dorințele, apetitul…Sufletul. Sunt Damon. Un vampir care vede în orice om o pradă,o pungă de sânge. Foame,Furie,Regret,Vinovăție. Așa se derulează viața mea."

Lee Ha Won scrie "Pradă de război".
Descriere: "Sophie Ramirez, o tanara domnisoara de 17 ani,ajunge sa se indragosteasca de un nobil care se ocupa cu afaceri ilegale. Aceasta sufera o perioada indelungata de timp din cauza ca nobilul nu o accepta. Se indragosteste intre timp de un baiat dintr-o familie de grade joase, acesta ajungand sa o iubeasca mai mult decat pe propia lui persoana. Sohpie se desparte de el pe motiv ca nu il poate uita pe nobilul dupa care inca tanjeste. Baiatul ajunge sa sufere mult,ei nepasandu-i prea mult de sentimentele lui zdrobite. Sophie se indragosteste de un fiu al unui mare nobil, tinand destul de mult unul la altul. Baiatul cuprins de gelozie, porneste un razboi intre fiul nobilului si el,prada de razboi fiind Sophie."

Anavae Doll scrie "Transcendent".
Descriere: "Chandra Erna mai are doar o singură dorinţă înainte de a închide ochii pe vecie. Diagnosticată cu leucemie acută mieloidă, aceasta mai are o şansă la viaţă – însă nu şi bani pentru a se gândi măcar la tratamentul costisitor de care are nevoie. Se izolează de familie, prieteni şi cheltuieşte ultimii bani pentru a-şi îndeplini dorinţa la care visează de mică. Şi astfel cunoaşte lumea cum nimeni nu a văzut-o vreodată."

Emysweetgirl scrie "Iubire ascunsă în ură".
Descriere: "Emma ascunde un secret care arputea-o face cea mai populara fata din scoala, dar ea nu doreste sa il dezvaluie pana in momentul in care va le infrunta pe cele doua persoane care au facut-o sa sufere."

Un comentariu:

  1. ma poate ajut cineva vreau sa citesc "Viața-un joc ciudat..." si nu ma lasa sa intru, cica imi trebuie invitatie....ms

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!