marți, decembrie 04, 2012

Dăruiţi bucuria lecturii de sărbători: PACHETE-CADOU NEMIRA

Image and video hosting by TinyPic
De sărbători, editura Nemira îşi încurajează cititorii să le ofere celor dragi CADOURI inspirate, memorabile, cadouri care nu se consumă, nu expiră şi care sunt la modă de câteva secole încoace. Cărţile sunt cadourile cele mai potrivite, singurele care dăinuie, înnobilând viaţa celor care le citesc.
Aşadar, îndrăzniţi să fiţi altfel, dăruiţi bucuria lecturii de sărbători!
Fie că sunteţi cititori fideli Nemira, fie că doriţi să le faceţi cadouri de sărbători părinţilor, copiilor, prietenilor, angajaţilor, colegilor sau partenerilor de afaceri, puteţi găsi un pachet-cadou Nemira potrivit pentru fiecare. Pachetele-cadou Nemira au reduceri excepţionale de 38% doar acum, în ajunul sărbătorilor. Companiile care doresc să facă comenzi de pachete-cadou pentru un număr mare de angajaţi, ne pot contacta (secretariat@nemira.ro) şi pot solicita, în funcţie de amploarea comenzii, o ofertă de preţ specială.
Descoperiţi pe nemira.ro oferta completă de PACHETE-CADOUNEMIRA!
Ce vă gândiţi să oferiţi?
Iată doar câteva dintre ideile de cadou Nemira:

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!