miercuri, octombrie 17, 2012

Autumn Giveaway!

Toamna... un anotimp urât de multă lume, dar iubit și îndrăgit de alții care știu să îi aprecieze adevărata valoare. Noi suntem din categoria minorității. Iubim toamna. Poate vă întrebați ce am putea iubi la frigul constant, la ploile reci și interminabile, la cerul plin de nori plângăcioși, la frunzele care se veștejesc și lasă viața să dispară din fiecare celula a lor, lăsând loc unei tristeți întunecate. E simplu. Toamna reprezintă cu adevărat cursul vieții noastre. Vântul este ca un om supărat care își spune supărarea cu patos și grație, norii sunt ca niște persoane curajoase care îndrăznesc să își arate adevăratele sentimente, plângând și lăsând supărarea să iasa din sufletele lor... iar frunzele... suntem noi cu adevărat. Suntem frumoși încă de la început, suntem frumoși pe toată durata vieții... iar la sfârșit, toate culorile pe care le avem în suflet reprezintă fiecare amintire și cunoștință cu care am fost înzestrati pe perioada vieții. Întrebarea noastra e: cum să nu iubești toamna?
Ca să vă dăm motive și mai multe de a îndrăgi toamna, dam startul unui nou concurs. Simplu de înscris, cu premii frumoase, interesante.
Premiile:
Îmi cer scuze pentru calitatea pozelor, au fost făcute cu telefonul.
Perioada de înscriere: 17 octombrie - 17 noiembrie 2012
Ce aveți de făcut? Completați Rafflecopter-ul de mai jos, acolo aveți cerințele, dar și intrările în plus!

a Rafflecopter giveaway Mult succes tuturor, sperăm să vă înscrieți cât mai mulți, și să sărbătorim împreună magia toamnei!

THANK YOU KRYSTAL WADE AND QUINN LOFTIS FOR THE BOOKS,  AND EXPECIALLY LINDA ROBERTSON THAT SEND ME A PACKAGE FULL OF BOOK FOR GIVEAWAYS!

10 comentarii:

  1. foarte fain,si mie imi place toamna:>:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant. Eu iubesc toamna. :) Traiesc cu ideea ca nu are cum sa nu iti placa. E anotimpul in care ma acomodez cel mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumim pentru concurs si succes tuturor!
    mie imi place frigul... racoarea.
    si tind sa cred ca e ceva specific celor nascuti in perioada noiembie-martie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru concurs,imi place toamna pentru ca vezi mereu cum ploua si cum picaturile de ploaie ti se lipesc de geam sau de fata.

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place toamna cand ma duc la mamaia si privesc fascinata la dealurile aramii,atat de linistite,la cerul atat de infinit,la timpul care pare ca nu mai trece si meditez la toata viata mea.la timp,la iubire,la moarte,la tot...

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place la nebunie toamna, ador soarele care incalzeste patul de frunze...
    Imi place mult blocul, ma bucur ca l-am descoperit si m-ati intampinat cu un concurs!
    Nu gasesc codul pentru banner, totusi... [:(]

    RăspundețiȘtergere
  7. Ups, in loc sa scriu la numele de FB Maria Ana, am scris Maira sai Miara Ana.:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador toamna. Ma simt cea mai împlinită persoană. Ador bataia vantului aspru ce imi raceste trairile, ador frunzele ce imi cad in par, ador sunetul pasilor mei grabiti prin frunzele uscate. Nu ma mai satur priviind culorile aramii a întregului oraș... Ah, toamnă, te așteptam!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!