marți, noiembrie 15, 2011

"Nici moartă, nici angajată” de Maryjanice Davidson

A apărut și descrierea cărții, așa că trebuia să v-o arăt! Stephany cred ca va fi foarte fericită :)). A! Click pe titlu și o veți putea comanda la prețul incredibil de 14, 24 ron!

Nimic nu o poate face pe Betsy Taylor să renunţe la fetişul ei pentru pantofi – nici măcar atunci când moare şi se trezeşte în poziţia de nouă Regină a Vampirilor nu renunţă. Dar să fii conducătorul vampirilor nu e atât de grozav pe cât se crede – tot ai facturi de plătit. Iar Betsy e hotărâtă să trăiască pe cât de normal posibil, chiar dacă asta înseamnă să-şi caute un job. O sarcină pe care o duce la îndeplinire cu ajutorul flerului ei, punând mâna pe un job de vis: vânzătoare de pantofi la Macy’s.
Nici că se putea mai bine – doar că noii ei prieteni o tot sâcâie exact când trebuie să se ducă la lucru. De parcă ea ar avea timp să socializeze, când sunt atâţia pantofi păcătos de frumoşi de încercat – şi de cumpărat cu reducere. Apoi, se pare că vampirii încep să fie omorâţi în St Paul şi toţi pretind că Betsy ar trebui să facă ceva în privinţa asta. Partea cea mai rea e că va trebui să ceară ajutorul singurului vampir care face să îi clocotească sângele: Sinclair cel-atât-de-sexi. Acum, ea chiar calcă pe nisipuri mişcătoare – tocuri şi alte alea…


5 comentarii:

  1. AAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!! Cat de tare !!!!!!!!!!! Abia astept sa-mi iau cartea !
    Lasa-le in colo de cadouri de Craciun ! Prietenii pot trei si fara ! Dar eu nu pot trai fara carea asta !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihi:)) Foarte draguta cartea, sa vedem expresia lui Steph:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihi:)) Foarte draguta cartea, sa vedem expresia lui Steph:))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Ma bucur si eu pentru fericirea lu Stephany. Nice cartea;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ...:))...o poveste unde leaga shoppingul cu fictiunea..:))...
    cui nu-i plac pantofi???:))
    Chiar vreau s-o citesc.....

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!