sâmbătă, august 27, 2011

"Atingerea Umbrei", vol. 3 din AV de Richelle Mead - Recenzie Trăsnită

- Rena, te rog să mai rămâi, vreau să..
- Mai du-te naibii. 
Am mârâit pentru mine în timp ce ieșeam prima ca o furtună din sală, lăsându-l  vorbind singur pe Dominic. Probabil că de acum toate disperatele alea o să zică că sunt lesbiană, pentru că am îndrăznit să îi fac asta tocmai zeului grec. O să se ferească din calea mea de parcă aș suferi de o boală contagioasă sau o să mă privească de parcă aș avea un OZN în miniatură pe cap. De ce? Pentru că nu mă răscolesc în suspine și nu pun o față de cretină când e el în preajmă. Pentru că chiulisem într-o veselie de la cursul lui în ultima vreme și acum fusesem nevoită să vin când îmi trimisese aviz de avertizare acasă. Și, nu în ultimul rând, pentru că am avut tupeul mai devreme să-l înfrunt și să-i răspund obraznic în fața colegilor zicându-i că n-am chef să-mi citesc recenzia, atunci când el mă invitase în față. Adevărul e că mă simţeam penibil după întâmplarea aceea, cea de pe scări. După că ne găsise pe mine şi Alexei destul de apropiaţi, şi eu l-am înfruntat sarcastică, el ne-a întors spatele şi a plecat, fără să mai scoată un cuvânt. Mă aşteptam să îl ia de cămaşă şi să îl scuture pe cel de lângă mine, dar el doar îmi servise indiferenţa pe tavă. Duruse. Al naibii de tare. 
- Ui, ce temperament.
Alexei mă tachină pe un ton cu subînțeles, venind  din urmă și așezându-și brațul în jurul taliei mele de parcă eram tovarăși de nu știu când. Sau cine știe ce altceva, în imaginația lui bogată și perversă.
- Tu de ce te-ai înscris la cursul ăsta până la urmă? m-am răstit la el,  împingându-l de lângă mine. Nu e ca și cum ai fi un suflet boem. am continuat la fel de arțăgoasă.
Chiar de el suflându-mi în ceafă aveam nevoie și dându-și seama cât mă afecta prezența profului ce îl puteam asemăna cu potaia din ”Curaj, câine laș”. De la scena aceea de pe trepte la care asistase și Dominic, începusem să îl evit și pe Alexei, deoarece îmi implementasem iar ideea că e periculos și un tip ca el doar e capabil să calce pe sufletele fetelor, nimic altceva. Însă nu mai mă trata cu aroganță acum, era prietenos și jovial, și mă încânta ori de câte ori îl vedeam cu replicile lui spirituale și amuzante.
- Sincer? mă instigă făcându-i plăcere să mă tachineze.
Am ridicat din sprânceană circumspectă. Făcu o grimasă și continuă pe un ton melodios, șoptindu-mi la ureche:
- Pentru tine.
Am expirat zgomotos și am dat să plec, când mă prinse de mână. 
Un fior scurt mă făcu să tresar din cauza atingerii lui, și m-am trezit prinsă în verdele intens al ochilor lui. Mă trase aproape, încât acum eram lipiți unul de celălalt, și un miros de tutun și ceva dulce amărui îmi confruntă nările. Parfumul lui era amețitor, puternic și seducător în același timp, iar amestecat cu nicotina îi dădea un aer și mai bărbătesc, mai interesant.
Câteva tipe trecură și se holbară uimite, murmurând ceva unele către altele, în timp ce ochii lor nu le veneau a crede ce văd. Luați-vă ochelari, fraierelor. O altă țoapă mai înțepată trecu și îmi aruncă o privire disprețuitoare, strâmbând din botul ei de un roz sclipitor pe care îl strânse ca o ventuză de indignare. O, grozav! Probabil mă blesteamă toate acum și au impresia că mă dau la celălalt zeu de pe aici.. cel afumat.
M-am uitat la el cum mă admira cu un interes bizar, de parcă era un pictor pregătit de o operă măreață și acum își analiza muza. Evident nu observase pe nimeni și nicio reacție a celor din jur, centrul interesului fiind-i eu, de parcă eram unică în Universul lui. Lucrul ăsta mă cutremura și îmi dădea o senzație plăcută în același timp. Parcă l-aș fi impins din îmbrățisare, pentru mă ținuse destul așa și nu era superofertă, parcă aș mai fi stat pentru că mă distra să mă joc cu nervii prințeselor din jur.. și îmi și plăcea senzația.
- Rena ?
Am auzit vocea blândă și în același timp șocată – deși se străduia să ascundă asta – a cuiva cunoscut. M-am întors și am sărit agitată, fâcându-i vânt individului de lângă mine, deși nu știu dacă nu era cam târziu. Eram conștientă însă că e posibil ca Lexi să fi fost martoră la întreaga demonstrație de ”afecțiune” a noastră de mai devreme.
Purta o bluză finuță cu flori, și o pereche de jeanși mulați, deschiși la culoare, care îi veneau ca turnați pe picioarele lungi și subțiri ca de fotomodel. Părul blond și ondulat îi era adunat pe o parte, iar machiajul  era discret și plăcut. Lexi arăta, și era un înger. Mă uimea mereu câtă  grație și eleganță emana. Pe lângă acestea, avea un suflet bun și cald, considerație pentru cei din jur, era politicoasă și admirată pentru felul de a fi.
Alături de ea, cu brațele încrucișate și un rânjet meschin era Cedric , iubitul ei ”minunat” căruia i-aș fi spart capul cu ceva în clipa asta pentru că se distra copios pe seama mea.
- Alexei? rosti cu reținere, privind când la unul, când la altul.
El îi trase un zâmbet larg care nu prevestea nimic bun și înclină din cap.
- E o plăcere oricând să te revăd, Alessandra. spuse protocolar și pe un ton frumos.
Apoi se întoarse către mine și șopti melodios în timp ce mă sărută pe obraz, eu fiind paralizată și incapabilă să reacționez:
- Draga mea, dacă dorul va fi prea tulburător, poți să mă suni și voi fi dispus oricând să-ți alin agonia.
- Mda.. în agonie o să fii tu dacă mai îndrăznești să mă atingi. i-am mârâit printre dinți, deși nu știu cât de convingătoare fusesem.
El se îndepărtă și îmi aruncă o privire smecherească de peste umăr.
- Nu am nimic cu el. m-am scuzat când ochiii acuzatori ai lui Lexi mă dojeneau.
Alexei continua să meargă, cu pași leneși și cu o mână în buzunar. Câteva dudui se opriră exaltate în dreptul lui, dar le ignoră ca pe niște nimicuri. Un surâs victorios își făcu loc pe buzele mele. Își aprinse o țigară ca și cum era cel mai firesc lucru și își văzu de drum. Îmi smulse un nou zâmbet. Să fumezi, nu doar în clădire, ci și în curte era interzis și aspru pedepsit. Dar nu știu cum el aluneca în viață fără probleme.
- Rena, ce se întâmplă cu tine? Și cu el..
Am deschis gura să neg încă o dată orice legătură cu Regele Țigărilor, dar faptul că mă holbasem după el când plecase cred că îmi știrbise din credibilitate.
 - Chiulești, ești aeriană, și acum te văd pe holuri , în tandrețuri cu Alexei Ivanov? Ochii ei erau apatici și acuzatori. Înainte nici nu îl suportai, doar știi că e o influență negativă pentru cei din jur , un tip dubios și ciudat.
Ha. Tocmai ea să găsea să vorbească de ”aeriană”, care parcă plutea pe un norișor pufos de când era îndrăgostită. Sau de ”ciudat”, când prietenul ei caustic era definiția perfectă pentru cuvântul ăsta.
- Cred că explicația comportamentului ei se numește ”exces de hormoni”. iubitul ei genial o lămuri pe un ton plin de el și ironic.
I-am aruncat cea mai urâtă privire a mea. Cedric fusese un exclus până i-a acordat Lexi atenție. Era evitat mereu de toți, închis și cu un comportament odios. Nici eu nu îi suportam umorul draconic și felul de a fi. Poate de aceea și mă îndepărtasem de ea, deoarece mă simțeam a cincea roată la căruță, și nici măcar una necesară sau dorită.  Evident că nu își dăduse seama ce se petrecea cu Dominic. Bine, ea nu era înscrisă la cursul lui, însă înainte mereu era atentă și preocupată. Acum toată lumea ei se limita la Cedric iar asta mă făcea să urlu de furie. Mă mir că auzise de absențele mele. Trăiască bârfa generală, care domnește aici.
- Știi ceva, ai deja un caz social pierdut căruia să îi fii dedicată. I-am reproșat arțăgoasă ucigându-l din priviri pe iubitul ei. Așa că lasă-mă în pace pe mine, mă descurc perfect și singură, m-am răstit pe un ton veninos, și apoi am plecat de lângă ea ca o rachetă.
Fusesem meschină și rea, o știu. Și sunt convinsă că am rănit-o profund, mai ales că ea e sensibilă și emotivă. Dar mă dominaseră nervii și eu nu sunt genul care să țin ceva în mine. Plus că îmi lipsise profund săptămânile astea, și aveam nevoie de ea. 
Am ieșit plină de frustrare din școală, îndreptându-mă spre parc. Acolo aveam să mă liniștesc înainte să explodez.
*               *               *
M-am așezat tristă pe o bancă, privind în gol. Tăcerea de aici era plăcută, dar și chinuitoare pentru mine. Dădea frâu liber tuturor gândurilor care mă măcinau. Pe de o parte era Alexei, și atracția incontestabilă pe care o simțeam pentru el. Apoi era Lexi, a cărei lipsă din viața mea era evidentă, deoarece ea fusese mereu catalizatorul, elementul care mă aducea la realitate. Și mai era și Dominic, pasiunea mea arzătoare și imposibilă..
Am tresărit când cineva se așeză lângă mine, și ochii mi s-au oprit pe chipul frumos și luminos al grecului. Am clipit de câteva ori ca să nu mă asigur că nu e o nălucă a imaginației mele. Când îmi zâmbi stins și începu să vorbească, mi-a confirmat că e real, că e aici.
- Am văzut cererea ta de a abandona cursul meu. rosti pe un ton încet și dezamăgit.
Mi-am plecat ușor privirea. O depusesem când eram supărată, și conștientă că așa va fi mai bine pentru mine. Să nu îl mai văd. 
– De ce?
L-am privit încruntată, nefiind sigură că tocmai asta a spus. Oare.. toate semnele.. comportamentul meu.. Nu își dăduse seama ce simt ? Sau mă rog, ce începeam să simt?
- Pentru că prezența ta îmi face rău. Să fii atât de aproape și să nu pot să .. am întins mâna în aer spre el, dar m-am oprit înainte să-l ating. am oftat adânc.
Ochii lui erau uimiți și fața încurcată.
- A, trebuia să folosesc un ton mai academic, mă scuzați. Pentru că coeficientul meu de istețime e mult sub cel necesar de a asista la un curs atât de profund și inteligent. E bine așa?! am ridicat vocea ușor dar m-am abținut să țip.
Pufni ușor în râs. Ce era așa amuzant ? Apucă dosarul meu și scoase foaia cu recenzia.
- Doream să te anunț că am respins cererea. mă informă pe un ton solemn, așteptă un moment, apoi începu să citească:

Dacă nici în celelalte volume Rose Hathaway nu a avut parte de prea multă fericire, nici în volumul 3, ”Atingerea Umbrei”, se pare că norocul nu e de partea ei . Iubirea ei cu Dimitri încă e imposibilă, și ambii fac eforturi puternice ca să-și suprime sentimentele. Antrenamentele devin tot mai serioase, și de acum trebuie să facă muncă de teren, dar parcă nu îi mai place așa mult să fie gardian când află că repartizată ei nu este Lisa, cum era firesc și toată lumea se aștepta, ci Christian Ozera , iubitul acesteia, cel cu un umor negru și cu care nu s-a înțeles niciodată.
Datorită faptului că Lisa a adus-o la viață prin puterea spiritului, atunci când era să moară într-un accident, Rose află acum care sunt consecințele acestui fapt, atunci când primește un ”invitat” neașteptat și cam.. decedat. Este vorba de unul din foștii lor colegi ucis de strigoi, și care i-a fost ei foarte drag (nu vă spun despre cine e vorba pentru a dezvălui acțiunea din volumul 2). Ceea ce află abia pe la sfârșit ea e că acesta încearcă să o avertizeze de pericolul culminant și îngrozitor ce se va răsfrânge asupra Academiei Sf. Vladimir.
Adrian Ivashkov care acum stă aici pentru a lua lecții cu Lisa despre puterea spiritului (da, ați ghicit, și el stăoânește același element rar) îi dă târcoale și o covârșește cu atenția și galanteria lui, nefiindu-i jenă să-i mărturisească că a fost cucerit de ea și să și arate asta.
Legătura ei cu lumea morților o fac tot mai instabilă și nervoasă, având adesea accese de furie, care o fac să se teamă să nu pățească ca Anna cea atinsă de umbră, ajutorul Sfântului Vladimir, și să aibă același sfârșit tragic (detalii despre ea le veți afla voi în volmele de dinainte și în acesta). Când va ieși din Academie, unde legăturile care îndepărtează spiritele moarte (strigoii) sunt mai puternice, Rose se va confrunta cu o adevărată armată de fantome care vor să fie ajutate de ea, și făcând-o să creadă că își pierde mințile.
Din fericire Dimitri va fi mereu acolo, lângă ea, dispus să o ajute și protejeze. O apropiere intensă se produce între ei, și când în sfârșit sunt dispuși să nu ai nege ce simt și să lupte pentru iubirea lor, un lucru teribil produce separarea lor inevitabilă și dureroasă. Da, ați ghicit, strigoii..”

I-am smuls foaia din mână, deoarece nu mai eram în stare să stau aici, lângă el, să îi simt aroma, să îi aud vocea caldă și blândă. Da, eram lașă, dar deja mă depășea situația. M-am ridicat ca o furtună de pe bancă, dar am călcat strâmb și m-am trezit pe jos, cu o durere puternică la gleznă. Cred că mi-o luxasem.
-Au, m-am plâns.
El veni prompt lângă mine și incepu să investigheze zona. Atingerea lui era plăcută și caldă.
- Nu! am țipat și m-am smucit, făcându-mi și mai puternică durerea. Nu mai vreau să fii aici! Stările tale schimbătoare, acum indiferent, acum preocupat de mine, mă amețesc, îmi fac rău. Mai rău decât idioata asta de luxație! Nu te mai comporta ca și cum îți pasă de mine! m-am răstit isterică la el.
Mă prinse de încheieturi și zice printre dinți:
- Nu îmi spune tu mie de cine îmi pasă!
Mă certă pe un ton grav și puternic, cum nu-l mai auzisem niciodată vorbind, apoi își presă buzele de ale mele, lăsându-mă fără aer cu sărutul lui pasional și plin de încărcătură emoțională.  


Cartea a apărut la Editura Leda şi o puteţi cumpăra cu 20% reducere şi transport gratuit de AICI

Lissa Dragomir este o printesa moroi, cu un rarisim dar de a stapani magia spiritului. Ea trebuie aparata in orice moment de strigoi (mortii vii), cei mai fiorosi vampiri. Puternicul amestec de sange omenesc si vampiresc din venele Rosei Hathaway, cea mai buna prietena a Lissei, o face sa fie dhampir. Rose si-a dedicat viata unei misiuni mai mult decat primejdioase: s-o apere pe Lissa de strigoi, care si-au jurat s-o faca asemeni lor.
O premonitie intunecata incolteste in mintea lui Rose si umbre fantomatice prevestesc un rau cumplit ce se apropie tot mai mult de portile de fier ale Academiei. Strigoii strang cercul si cer razbunare pentru vietile luate de Rose. Intr-o lupta mai apriga decat cel mai infricosator cosmar, Rose va trebui sa aleaga intre viata, dragoste si cele doua fiinte care conteaza cel mai mult pentru ea... dar oare alegerea ei înseamna ca doar unul dintre ei va supravietui?


____________________________________________________________
A venit momentul să mă despart de Rena, Dominic, Alexis, Lexi..nişte personaje pe care le-am creat şi îmi sunt foarte dragi, şi să le înmânez scumpei mele Alexya, care va realiza următoarele recenzii, cele de la volumele 4-6, şi va continua aventura lor. Sunt convinsă că se va descurca excelent. 
Am dori să auzim mai multe păreri, de la persoane diferite, dacă le citiţi, deoarece aceste recenzii ne ocupă mai mult timp, şi necesită efort şi inspiraţie din partea noastră. Dorim să ştim dacă merită să le continuăm şi dacă vă plac. 
Nu trebuie să scrieţi romane., un cuvânt e de ajuns, ca să ştim cine e alături de noi la rubrica asta. Aşa că.. aşteptăm să vă citim părerile :)   

551 de comentarii:

 1. superb!cartea asta e cea care mi-a placut cel mai mult din toate

  RăspundețiȘtergere
 2. Desigur sa le continuati, ar fi prea trist fara ele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Normal ca ar trebui sa le continuati. Sunt superbe si ar fi pacat sa nu le continuati. Se vede ca puneti suflet in ele si sunt sigura ca nu sunt singura care are aceasta parere. Deci, abia astept sa citesc recenzia de la vol 4 :)

  RăspundețiȘtergere
 4. fetelor suntem foarte constiente ca face-ti un efort supranatural pentru asta :)

  RăspundețiȘtergere
 5. cel putin eu :)) mereu va voi fi alaturi :D

  RăspundețiȘtergere
 6. adica aceasta rubrica este minunata :)

  RăspundețiȘtergere
 7. intristata din cauza despartirii fata de personaje Krisz ? :)))

  RăspundețiȘtergere
 8. sunt sigura ca si alexya se va descurca de minune :)

  RăspundețiȘtergere
 9. amadoua scrie-ti minunat :) ador stilul vostru :)

  RăspundețiȘtergere
 10. inainte ziceam ca o preferam pe Krisz :)

  RăspundețiȘtergere
 11. insa mi-am scimbat parerea cu cat am citit mai mult de la aleya :))

  RăspundețiȘtergere
 12. Mda, e una dintre rubricile mele preferate.

  RăspundețiȘtergere
 13. Ma rog, toate sunt rubricile mele preferate..

  RăspundețiȘtergere
 14. Pentru ca toate sunt dementiale:x

  RăspundețiȘtergere
 15. Au niste idei atat de inspirate:X

  RăspundețiȘtergere
 16. Si da, chiar scrieti demential:))

  RăspundețiȘtergere
 17. Nu as putea sa aleg o preferata:D

  RăspundețiȘtergere
 18. Hmm, nu gasesc cuvantul potrivit!

  RăspundețiȘtergere
 19. Fantastice, superbe, minunate, etc:))

  RăspundețiȘtergere
 20. Si imi place foarte mult povestea:X

  RăspundețiȘtergere
 21. Ma refer la povestea creata de voi!

  RăspundețiȘtergere
 22. Este asa frumoasa, abia astept next`ul:)

  RăspundețiȘtergere
 23. ma bucur ca este aproape preferata ta :))

  RăspundețiȘtergere
 24. asta-i chiar buna defapt toata cartea este preferata ta mai bine zis =))

  RăspundețiȘtergere
 25. hmmm de ce???? normal ca-i foarte buna intrebarea :)))

  RăspundețiȘtergere
 26. doar dementiale ? +)))))) is superbe magnifice :))

  RăspundețiȘtergere
 27. de cad am deschis ochii(adica cum =))) ) Krisz si Alexya vor fi egale pt mine :)

  RăspundețiȘtergere
 28. stiu recenzia trasnita este una dintre rubricile mele preferate :)

  RăspundețiȘtergere
 29. si eu deabea astept sa posteze :)

  RăspundețiȘtergere
 30. mereu mi-au placut aceste recenzii :))

  RăspundețiȘtergere
 31. nu conteaza cine scrie mai bine:))

  RăspundețiȘtergere
 32. nu ca una scrie mai bine ca cealalta

  RăspundețiȘtergere
 33. va consider ca doua gemene da totusi diferite

  RăspundețiȘtergere
 34. deci va urez ca si Irina bafta :)

  RăspundețiȘtergere
 35. deci fetelor v-am mai intrebat odata

  RăspundețiȘtergere
 36. intr-un com la un post mai indepartat :(

  RăspundețiȘtergere
 37. sunt niste carti fabtasy care-mi plac muly

  RăspundețiȘtergere
 38. seria se numeste Cronicile Wardstone

  RăspundețiȘtergere
 39. as fi foarte bucuroasa daca a-ti posta noutati despre cartea a 7

  RăspundețiȘtergere
 40. daca vi se pare interesant desigur :)

  RăspundețiȘtergere
 41. seria este minunata va spun este intr-un fel horror si aventura multa aventura de joseph delaney

  RăspundețiȘtergere
 42. Defapt nu m'am exprimat cum trebuie:))

  RăspundețiȘtergere
 43. E o serie extraordinar de buna;)), sublima:X

  RăspundețiȘtergere
 44. Cu sufletul la gura pot specifica.

  RăspundețiȘtergere
 45. Si eu am inceput sa scriu un nou fic.

  RăspundețiȘtergere
 46. Si cand te gandesti ca totul a inceput de la niste ganduri rapide..

  RăspundețiȘtergere
 47. Ganduri aruncate la nimereala pe hartie..:))

  RăspundețiȘtergere
 48. Dar nu m'am putut opri si am scris in continuare.

  RăspundețiȘtergere
 49. Si uite asa am dezvoltat un eventual fic.:))

  RăspundețiȘtergere
 50. Pe la 2 de dimineata eu eram cu pix`u-n mana:))

  RăspundețiȘtergere
 51. Si ma durea mana de nu mai puteam:))

  RăspundețiȘtergere
 52. Ca am scris 2 pagini de stundentesc si nu mai sunt obisnuita:))

  RăspundețiȘtergere
 53. Sper sa imi mai vina idei pentru noul fic.

  RăspundețiȘtergere
 54. As vrea sa le termin.:d Cat mai repede...

  RăspundețiȘtergere
 55. Tu ziceai ca aproape ai terminat unul parca.:D

  RăspundețiȘtergere
 56. Eu cam ramasesem fara inspiratie.

  RăspundețiȘtergere
 57. Eh, odata si odata o sa le termin:)

  RăspundețiȘtergere
 58. Eh, odata si odata o sa le termin:)

  RăspundețiȘtergere
 59. Scuzati dublura, se mai intampla:))

  RăspundețiȘtergere
 60. ma bucur ca si tu ai auzit de ea :)

  RăspundețiȘtergere
 61. tocmai de aceea le rugam pe Krisz si Alexya :)

  RăspundețiȘtergere
 62. este o carte care merita sa ii se facaa recenzie :)

  RăspundețiȘtergere
 63. sincer si eu vreau sa stiu cand apare vol 8 :(

  RăspundețiȘtergere
 64. vreau sa-l citesc in neaparat :)

  RăspundețiȘtergere
 65. da deci sper ca Krisz si Alexya de asemenea :)

  RăspundețiȘtergere
 66. deoarece merita din tot plinuk :)

  RăspundețiȘtergere
 67. sincer nu ma pot numi asa de tare ca termin un fic :(

  RăspundețiȘtergere
 68. NU E CA SI CUM EUI POSTEZ EVERY WEEK :(

  RăspundețiȘtergere
 69. unele cap le postam chiar din luna in luna :)

  RăspundețiȘtergere
 70. mai mult decat timpul necesar :(

  RăspundețiȘtergere
 71. deobicei este greu sa de tii de idee :))

  RăspundețiȘtergere
 72. deci sper sa nu te lasi de aceasta idee :))

  RăspundețiȘtergere
 73. Nu ma las de idee, nu iti face griji:D

  RăspundețiȘtergere
 74. si te durea mai tare mana ecat cand dadeai comm-uri ? ;;)

  RăspundețiȘtergere
 75. Ce faci mai? Pe unde ai mai dat comme?:))

  RăspundețiȘtergere
 76. SINCER PANA AICI AM DAT COMM :))

  RăspundețiȘtergere
 77. Ce zicea sora ta?:)) K nu m`am prins:D

  RăspundețiȘtergere
 78. Ce zicea sora ta?:)) K nu m`am prins:D

  RăspundețiȘtergere
 79. app scuze pt literele de tipar :(

  RăspundețiȘtergere
 80. pai incepea un fic si se la sa de el cai venea o alta idee :))

  RăspundețiȘtergere
 81. pai a um nu mai scriu cu caps :)

  RăspundețiȘtergere
 82. acum ma poti ajuta cu mixed video sau ce sunt acelea?

  RăspundețiȘtergere
 83. Pai nu prea pot acum..Poate diseara e ok?

  RăspundețiȘtergere
 84. nu cred ea are 8 fic-uri de care s-a lasat idei originale :(

  RăspundețiȘtergere
 85. Oh, Doamne!:)) Eu am avut vreo 3 de care ma apucasem da` le`am lasat:))

  RăspundețiȘtergere
 86. Pai vreau sa mai dau si eu niste comme acum!:))

  RăspundețiȘtergere
 87. dar daca vrei iti zic cum sa faci:D

  RăspundețiȘtergere
 88. ok pai bn te las si eu dau comm-uri acum la next post tu recupereaza din sapte :))

  RăspundețiȘtergere
 89. Pai mergem mai departe sau ramanem aici?

  RăspundețiȘtergere
 90. desigur ca nu ma deranjeaza :))

  RăspundețiȘtergere
 91. Pai, ce titlul crezi ca o sa aiba?:D

  RăspundețiȘtergere
 92. de ce este lagata noua ta idee ?

  RăspundețiȘtergere
 93. Fan`ficul meu, la el ma refer!:))

  RăspundețiȘtergere
 94. Deocamdata nu stiu cum o sa continui!

  RăspundețiȘtergere
 95. pai da nici nu stiu despre ce este vb ca sa ghicesc :(

  RăspundețiȘtergere
 96. Adica am scris doar o parte din primul capitol.

  RăspundețiȘtergere
 97. Este despre o tipa si un tip..toti credeau ca tipul a murit, dar el se intoarce din morti cu un buchet de tranfafiri in mana pt ea.

  RăspundețiȘtergere
 98. Ok, nu e cine stie ce, vreau sa dezvolt:))

  RăspundețiȘtergere
 99. Voiam sa scriu un gand rapid..Incepusem cu "Vreau"

  RăspundețiȘtergere
 100. Mda, cam asa ceva:)) Dar nu stiu ink dak inviat, sau daca a vrut ca toti sa creada ca el a murit:))

  RăspundețiȘtergere
 101. Mda, chestii d`alea pe care le simti pe moment:))

  RăspundețiȘtergere
 102. pai nu stiu nu am nici-o idee :(

  RăspundețiȘtergere
 103. nu mai bine spargi tu gheata direct ?

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!